A Másnaposoké a II. Berény-Therm Kupa

A Hello Jászberény Sportnapon, július 17-én, rendezték meg a II. Berény-Therm Kupa női strandkézilabda tornát a Lehel Termálfürdő és Kempingben. A remekül sikerült kupa eredményéről a főszervező, Kiss Attila tájékoztatta szerkesztőségünket.

Ezúttal kilenc csapat két csoportban küzdött a kupáért, az érmekért és a különdíjakért. Az A-csoportban a Másnaposok magabiztosan győzték le minden ellenfelüket, míg a B-csoport sokkal kiegyensúlyozottabb volt. Az A-csoportból a Másnaposok mögött az ENUSE II. jutott be az elődöntőbe, megelőzve a Maják, a JagerBombák és a Vámosgyörk csapatát. A B-csoportban még a három vereséget begyűjtő Rebarbara is alaposan megizzasztotta mindhárom ellenfelét, mindenkitől csak szétlövéssel kapott ki. Itt az SZBI végzett az első helyen három győzelemmel, s az ENUSE I. jutott másodikként az elődöntőbe, megelőzve a Csajkákat és a Rebarbarát.

A döntőbe jutásért a Másnaposok az ENUSE I-et, az SZBI az ENUSE II-őt győzte le. A kisdöntőben, a harmadik helyért vívott találkozón a tapasztaltabb ENUSE I. győzött. A Másnaposok fináléban is ellenállhatatlanul játszottak, s így ők nyerték a II. Berény-Therm Kupát.

Különdíjasok

Gólkirálynő: Rapi Vivien (ENUSE II.).

Legjobb kapus: Molnár Edina (SZBI).

Legjobb mezőnyjátékos: Nagy Alexandra (ENUSE I.)

Legjobb “Nyúl”: Szemes-Rost Regina (Másnaposok).

 

Latest posts by Munkatársunk (see all)

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?