Adok – kapok, szórakozva jótékonykodok

A fenti címmel első alkalommal rendezett jótékonysági délutánt július 10-én, szombaton a Lehel Film-Színház előtti téren a Jászsági Fiatalok Önkéntes Csapat Egyesülete a Jászkerület Nonprofit Kft.-vel karöltve.

A Gyermekétkeztetési Alapítvány javára szervezett négyórás programban számos állomás várta a gyerekeket. A Jászberényi Társasjátékosok Klubja sátránál, ahogy a többi állomáson is nagy volt a forgalom. A tánctanítás mellett arcfestés, csillámtetkó, körömfestés és fotófal is várta a fiatalokat. No, meg ki is próbálhatták ügyességüket, hiszen a gymstick és a gyermeköttusa mellett a Ragnarök edzőterem képviselői és a nap sztárvendége, a felnőtt Eb ezüst- és bronzérmes karatéka, Móczó Milán is megmozgatta a gyerekeket és a felnőtteket is. A Ragnarök képviseletében Csirke Dávid és Máté Dóra a csapatuk által összegyűjtött adományt is átadta a szervezőknek. Fellépett a programban a Holdonmacska zenekar is. Remek hangulatban telt a délután és szépen gyűltek az adományok is, mert a rendezvényre a belépő tartós élelmiszer, illetve tisztálkodási szer volt.

A délután során egy előre megrajzolt képet is kifesthettek a rendezvény résztvevői, melyet a nap végén a Jászsági Fiatalok Önkéntes Csapat Egyesülete Jászberény polgármesterének, Budai Lórántnak adott át, aki gyermekeivel végig részese volt a nagyszerű délutánnak.

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?