lI. YNI HUNGARY Kupa strandröplabda torna

A Lehel Termálfürdő és Kempingben, június 27-én, vasárnap rendezték meg a II. YNI HUNGARY Kupa strandröplabda tornát vegyes csapatok részére. Az eredményekről a főszervező Kiss Attila tájékoztatta szerkesztőségünket.

A vegyes csapatokban 4-en tartózkodhattak egyszerre a pályán, s közülük két játékos lehetett csak férfi. A nevezett nyolc csapat két négyes csoportban kezdte meg szereplését délelőtt fél tizkor. Az “A”-csoportban a LeSzárnyalók magabiztosan hozta mérkőzéseit, csak az egri Piffpaffpuff  gárdáját verte kicsit nehezebben. A harmadik helyen az LMV SB csapata végzett, megelőzve a TEAM Princesst. A “B”-csoportban a Nyuggerek és Andi (Pintér Andrea) gárdája mindhárom mérkőzését megnyerve lett csoportelső, másodiknak a Bombázók futottak be, nagy csatában megelőzve a Megérkeztünk és a TALI csapatát. A két elődöntő is nagy csatákat hozott, a LeSzárnyalók a Bombázókat győzte le, míg a másik ágon a Piffpaffpuff  bizonyult jobbnak a Nyuggerek és Andinál.

A harmadik helyért könnyen nyertek a Nyuggerek és Andi, de a döntő óriási izgalmakat hozott. A Piffpaffpuff szerzett előnyt, de a második szettet a jászberényiek nyerték, következhetett a döntő szett, melynek második felében már nem hagyott kétséget a LeSzárnyalók, hogy kié lesz a II. YNI HUNGARY Kupa.

A győztes csapat névsora: Molnár-Németh Zsuzsanna, Rédei Liána, Kriegel Orsolya, Nagy Péter, Nagy Zoltán, Cseh György.

Különdíjak kiosztására is sor került. A legjobb női játékos Árvai Vanessza (Piffpaffpuff), a legjobb férfi játékos Nagy Péter (LeSzárnyalók) lett.

 

Vélemény, hozzászólás?