Horvátországban készülnek az EB-re

A Yakuzák SE/Y Akadémia versenyzői, Kerekes Réka és Móczó Milán,  sorozat edzőtáborokkal készülnek a június végi grúziai Európa-bajnokságra. Jelenleg Horvátországban folytatják a felkészülést a kontinens viadalra.

A Yakuzák SE/Y Akadémia fiataljai sensei Agócs Tibor vezetésével már túl vannak öt kiemelt edzőtáboron és egy “bentalvós” edzőtáboron. Négyszer Budapesten készültek, majd a kvalifikációs versenyt regenerációs és felkészülési metodikát váltó tábor követte.

Ezekben a napokban pedig Horvátországban edzőtáboroznak, ahol helyi és angol versenyzők is segítik a mieink felkészülését. Egy hét alatt nem kevesebb, mint 14 edzésen kell a tervek szerint részt venni a karatékáknak.

A Horvátországban folyó munkáról sensei Agócs Tibor az Y Akadémia honlapján a következőket mondta: – Jól mennek az edzések, több határterhelés is szerepel az edzéstervben, és az intenzitás most már nemzetözi hőfokú. Nem kell mondanom, mit jelent ez a versenyzőink számára, az biztos, hogy célorientált módon haladunk az Eb felé. Az Eb-ig nem vesszük le a szemünket a célról.

A mesternek és tanítványainak sérülésmentes, sikeres felkészülést kívánunk olvasóink nevében is!

Szántai Tibor

 

 

Vélemény, hozzászólás?