Az álom megvalósult

A triatlon sportág jászberényi utánpótlás korcsoportjaiban versenyző fiatal sportemberek megvalósították kitűzött céljukat, közös álmukat, az egységes versenymezeik költségének előteremtését.

Mi a Jászberényi Triatlon Egyesületben sportoló fiatalok, már régen szerettünk volna egyedi, egységes versenyruhát. Ebben a különleges, mindhárom sportág kihívásainak funkcionálisan megfelelő, triatlonmezben rajthoz állni, szeretett sportágunk megmérettetésein. Elhatároztuk, hogy közös erővel megszerezzük a versenyruhák tervezéséhez és gyártásához szükséges anyagi forrásokat. Elképzelésünk mellé elsőként szüleinket és a csapat edzőit sikerült megnyernünk. Egyrészt támogatókat kerestünk a város gazdasági életének szereplői között, akiknek reklám lehetőségeket ajánlottunk. Közben a közösségi médiában adománygyűjtő kampányt szerveztünk, Méterekkel a mezekért címmel. Ennek a sportos vállalásnak az volt a lényege, hogy a felajánlott összegeket futó méterekre váltottuk át, és a kampány végére kikerekedett távot, egymás között megosztva teljesítettük, lefutottuk.

Erre a látványos megmozdulásra március utolsó vasárnapján került sor, közös egyesületi edzés keretében, a Margit-szigeten. Az alkalomra mindenki viselte fehér, egyesületi logós pólóját összetartásunkat szimbolizálva és azt is, hogy együtt küzdünk a közös célért. Bőven több mint egy félmaraton futótávot osztott fel edzőnk, a különböző korosztályok között, így mindenki hozzá tehette teljesítését a közös sikerhez.

Mert sikerült! A vállalkozások támogatásaival és az adományozók nagylelkű segítségével ősszegyült az egyedi versenymezek beszerzéséhez szükséges összeg.

Ez úton is köszönjük mindenkinek, akik valami módon hozzájárultak kitűzött célunk megvalósításához és közös álmunk valóra váltásához.

Köszönjük! Jászberényi Triatlonos fiatalok

Demeter Gábor
Latest posts by Demeter Gábor (see all)

Demeter Gábor

A Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója, szerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?