Papírforma vereség az Eötvöstől

Az NB I-es női röplabdabajnokságban szombaton megkezdődött az alsóházi rájátszás. A Jászberény VT az első fordulóban idegenben lépett pályára és vereséget szenvedett  a DSZC-Eötvös DSE, Derecske csapatától.

Nem véletlenül tartja az alsóházi rájátszás első helyére a legesélyesebbnek az Eötvös csapatát Deme Gábor, a Jászberény VT vezetőedzője. A Derecskei együttes a mieink elleni szombati mérkőzésen is bizonyította, hogy mire képes. Esélye sem volt lányainknak a szettgyőzelemre, s minden pontért alaposan meg kellett izzadniuk. A játék minden elemében jobb hazaiak magabiztos játékkal szerezték meg a győzelmet, amely egyetlen pillanatra sem forgott veszélyben.

DSZC-Eötvös DSE-Jászberény VT 3:0 (16, 11, 11)

DSZC-Eötvös DSE: Vaida 18, Fehér A. 7, Takács 9, Máté 6, Victoria Paige 9, Tóth 4. Liberók: Fehérvári V., Papp. Cserék: Korompay, Béni 2. Vezetőedző: Szombathy András.

Jászberény VT: Nagy 1, Sléder 4, Csabai 1, Csiki, Kocsmár 3, Imre 1. Liberók: Mizsei, Lagzi-Kovács. Cserék: Juhász, Berényi, Hajdu 1, Horváth. Vezetőedző: Deme Gábor.

A játéknap másik mérkőzésén a Budaörs is érvényesítette a papírformát és játszmaveszteség nélkül győzte le a PTE-PEAC együttesét.

Budaörsi DSE – PTE-PEAC 3-0       (15, 12, 12)

Az alsóházi rájátszás további márciusi mérkőzései

március 20. – szombat

DSZC-EÖTVÖS DSE, DERECSKE – Budaörsi DSE

JászberényVolleyballTeam – PTE-PEAC

március 23. kedd

Budaörsi DSE – JászberényVolleyballTeam

március 27. szombat

PTE-PEAC – DSZC-EÖTVÖS DSE, DERECSKE

 

Szántai Tibor

Latest posts by Munkatársunk (see all)

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?