Elindult a felsőoktatási felvételi eljárás

Február 15-én éjfélig lehet jelentkezni az E-felvételiben történt regisztrációt követően a 2021. szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre, ezért összegyűjtöttük a jelentkezéshez szükséges tudnivalókat.

Kicsivel több, mint egy hónap van hátra, hogy a továbbtanulást tervezők meghozzák a döntést, melyik felsőoktatási intézményben kívánják folytatni tanulmányaikat a következő tanévtől. A jelentkezést február 15. éjfélig adhatják le elektronikus úton, a felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül, ahol a regisztráció után minden adatot rögzíteni tudnak.

A kérelem benyújtását követően február 20-ig Ügyfélkapun, vagy a kinyomtatott, aláírt hitelesítő lap postára adásával érvényesíthető a jelentkezés. A felvételi eljárásról, a jelentkezési helyek megjelöléséről és a pontszámításról a www.felvi.hu oldalon olvashatnak részletesebben.

Az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusa csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító, közösségszervezés és gyógypedagógia, valamint programtervező informatikus szakra hirdet felvételt. Az intézményben feltüntetett szakok képzési szintje, munkarendje és finanszírozási formája eltérő lehet, ezért érdemes az intézmény elérhetőségein tájékozódni.

A ponthatárokat és a felvételi eredményeket várhatóan 2021. július 22-én hirdetik majd ki.

További információ, részletes tájékoztatás az egyetem felvételi irodájában:
felvi@uni-eszterhazy.hu
06-36-520-424

A Jászberényi Campus képzései iránt érdeklődők az alábbi elérhetőségeken kérhetnek további tájékoztatást:
jb.felvi@uni-eszterhazy.hu
06-57-502-411
06-57-502-494
06-57-502-445

***

A félév oktatója a Campuson

Az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzata a 2020/21-es tanév őszi félévének zárásaképpen versenyt hirdetett, amivel köszönetüket szeretnék kifejezni oktatóik áldozatos munkájáért ezen nehéz időszakban is.

Az egyetem hallgatói december 12-22. között adhatták le szavazataikat az erre a célra létrehozott űrlapon, melyen rengeteg hallgató támogatta szívéhez közel álló oktatóit.

Mivel egyöntetű helyezések születtek, ezért az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat úgy döntött, hogy a három campusról 1-1 főnek szeretné átadni a félév legjobb oktatói címét. A Jászberényi Campuson a “Félév Oktatója” címet Kovács-Bogya Tünde nyerte el.

 

 

Kazsimér Nóra

Kazsimér Nóra

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?