Adománypolc a rászorulókért

A tavalyi esztendő óta működik a Piac Market adománypolc kezdeményezése, mellyel a rászorulókat kívánja segíteni Sárközy Csabáné Béres Krisztina bolttulajdonos.

Az ünnepek közeledtével ismét megteltek tartós élelmiszerrel és felajánlott ruhaneművel a Piac Market épületénél kihelyezett adománypolc rekeszei. A megmaradt pékáru termékeket év közben is tároló állvány karácsony idején – az adakozási kedv növekedésével – különösen látogatott, a civilek használati tárgyakat, tartós élelmiszert, meleg ruhákat hagynak a nélkülözőknek.

Az adománypolcra bárki, bármikor helyezhet csomagot és igény szerint vihet magával a kihelyezett holmikból, melyekből ha nagyobb méretű felajánlás érkezik, a Piac Marketben megőrzik és folyamatosan töltik fel belőle az állványt.

Sárközy Csabáné Béres Krisztina szerint – aki aktív jótékonykodó városunkban és országos szinten is – ez időtájt jellemzően többen adományoznak, ugyanakkor év közben is szükség volna a segítségnyújtásra, ezért arra kéri az adakozókat, az év minden napján gondoljanak azokra, akiknek kevesebb adatik.

Az adománypolcot nyitvatartási időtől függetlenül, a nap minden szakában megtalálják a jászberényi piactéren, a Market vásártér felé eső sarkánál.

 

Kazsimér Nóra

Kazsimér Nóra

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?