Ajándékutalvány a rászorulóknak az önkormányzattól

A veszélyhelyzetre való tekintettel ez évben nem tudja megrendezni hagyományos idősek karácsonyi ünnepségét az önkormányzat. Azonban mindenképp szeretnénk idén is megajándékozni azon idős, elsősorban egyedülálló, az önkormányzat látókörében lévő,egészségi állapotából eredően és /vagy szociális szempontból rászoruló jászberényi lakosokat,akik a járvány szempontjából a fokozott kockázatú csoportba tartoznak.

Idén az önkormányzat intézményeinek, valamint a polgármesteri hivatal munkatársainak segítségével juttatták, juttatják el az ajándékutalványokat az időseknek, az ajándékcsomagot a gyermekeknek.

Az önkormányzat mintegy 2,5 millió forintot fordított erre a célra, s mivel a csomagok összeállítása során felajánlások is érkeztek összességében közel 3 millió forint az ajándékutalványok és ajándékcsomagok értéke.Az ajándékutalványok kézbesítésébe Budai Lóránt polgármester és két alpolgármestere, dr.Gedei József és Balogh Béla, valamint a polgármesteri hivatal jegyzője, Baloghné dr. Seres Krisztina is szerepet vállalt.

– E szerény ajándékkal is szeretnénk áldott békés karácsonyi ünnepeket és egészségben,szeretetben gazdag boldog új esztendőt kívánni idős lakosainknak! Köszönöm türelmüket és megértésüket! – mondta Budai Lóránt.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?