Rendhagyó módon köszöntik az időseket

Budai Lóránt polgármester tisztelettel tájékoztatja Jászberény város idős lakosságát, hogy az önkormányzat a veszélyhelyzetre való tekintettel ez évben nem tudja megrendezni hagyományos idősek karácsonyi ünnepségét.

Mindezek ellenére szeretnék idén is megajándékozni azon idős, elsősorban egyedülálló, az önkormányzat látókörében lévő, egészségi állapotából eredően és /vagy szociális szempontból rászoruló jászberényi lakosokat, akik a járvány szempontjából a fokozott kockázatú csoportba tartoznak.

Ezért idén rendhagyó formában kerül sor az ajándékutalványok átvételére. Az önkormányzat intézményeinek, valamint a Polgármesteri Hivatal munkatársainak segítségével az érintettekhez személyesen juttatják el az ajándékokat, melyek kihordását a hivatal dolgozói december 14-én kezdik meg.

„E szerény ajándékkal is szeretnénk áldott békés karácsonyi ünnepeket és egészségben, szeretetben gazdag boldog új esztendőt kívánni idős lakosainknak! Köszönöm türelmüket és megértésüket!” – fogalmazott Budai Lóránt polgármester

fotó: archív

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?