Pályázati kiírás a Jászberényi Piaccsarnok asztalainak bérletére

A Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Nonprofit Zrt., mint a Jászberényi Piac üzemeltetője (továbbiakban: Üzemeltető) az újjáépített csarnok asztalainak bérletére nyílt pályázati felhívást tesz közzé.

A bérleti futamidő 2020. október 1-jétől 2020. december 31-ig tart, de minimum 1 hónapra lehet pályázni. A Csarnok megnyitásától szeptember 30-ig mindenki helypénzt fizet azért a helyért, amelyiket megnyert.

A pályázatokat zárt borítékba kell helyezni, a borítékra csak a bérelni kívánt asztal számát kell írni: Pl.: „Pályázat a 70-71-72-73. asztalok bérletére”

Beadási határidő: 2020. szeptember 11-én 10:00 óra, a Piacfelügyelőség irodája

A kereskedők részére több asztalból álló szigetek lettek kijelölve, ahol meghatározásra kerültek a minimálisan bérelni szükséges asztalszámok. Azt jelenti, hogy az 1. számú szigetnél legalább 5 db, a 2. és 3. számú szigetnél 7-7 db asztalt kell megpályázni. ahhoz, hogy érvényes legyen a pályázat. Természetesen mások is pályázhatnak ezekre a helyekre, amennyiben elfogadják a fenti feltételt.

A parkoló felől, közvetlenül fal mentén tárolás céljából asztalok kerültek elhelyezésre, amelyek csak párban, együtt az előttük lévőekkel bérelhetők. Terményt, terméket, ládát, tárolórekeszt, stb. az árusítás ideje alatt vagy a bérelt asztalon, vagy a bérelt asztal alatt, annak síkjában, az árusítóhelyek és vásárlói útvonalak szabadon hagyásával lehet elhelyezni. Az árusítási időt követően az áru, láda, stb. csak a bérelt asztalon hagyható a közegészségügyi előírások figyelembevételével, amelynek betartásáért Bérlő a felelős.

Az asztal felületét bármilyen módon segédeszközzel megnövelni tilos, az árusítás, csak a bérelt asztal felületén engedélyezett. Hűtőpultoknak az üzletsor felöli, keleti fal mellett a szigetekkel szemben elektromos leállások lettek kialakítva; jelenleg 5 db hűtőpult telepítésére van lehetőség. Az 1. számú szigettel szemben 1 db, a 2. számú szigettel szemben 2 db, a 3. számú szigettel szemben 2 db hűtőpult helyezhető el.

Az elbírálásnál a legkedvezőbb ajánlati ár alapján történik meg a döntés: előnyt élveznek azok, akik
– a legtöbb asztalra,
– a leghosszabb időre (maximum 3 hónap),
– a legmagasabb összegű bérleti díjat ajánlják meg, illetve
– vállalják mind a bérleti díj, mind pedig a helypénz egyösszegű megfizetését a szerződést aláírásával egyidejűleg.

Amennyiben bérleti díj egyezőség áll fenn, a pályázok között árversenyre kerül sor, és a legmagasabb díjat ajánló bérelheti az asztal(oka)t. Jelen pályázat megjelenésétől 2020. szeptember 30-ig a Jászberényi Piaci Működési Rend Piaccsarnok asztalbérleti pályáztatására vonatkozó, különösen a 4.7. és a 4.8. részei hatályukat vesztik.

Jászberény, 2020. szeptember 3.

Horgosi Zsolt sk.
vezérigazgató

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?