Elfogták a jászberényi drogdílert

Négy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfit – köztük egy jászberényi lakost – fogtak el a rendőrök összehangolt akcióban a múlt héten Budapesten, Miskolcon és több vidéki városban.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda miskolci osztálya, a Terrorelhárítási Központ és a Bükk Közterületi Támogató Alosztály munkatársai egy időben, több helyszínen csaptak le a dílerekre múlt csütörtökön. A 32 éves mezőcsáti V. Lajost, és két társát, az egyaránt miskolci 29 éves M. Attilát és a 32 éves K. Lászlót Miskolcon fogták el. Tőlük több mint 1300 gramm amfetamint, több mint 1100 gramm marihuánát, valamint közel 200 darab extasy tablettát foglaltak le a rendőrök.

A 42 éves jászberényi M. Tamást budapesti tartózkodási helyén fogták el, ahol az akció idején a férfi és ismerősei éppen “kokainpartit” tartottak, és még az elfogás előtti másodpercekben is kábítószert fogyasztottak. A lakásban talált kokaint és marihuánát lefoglalták a rendőrök. A kutatások során 15 millió forint készpénzt, közel 1400 eurót, illetve a kábítószer-kereskedelemhez szükséges eszközöket, mérlegeket, és több ezer nejlontasakot is lefoglaltak a rendőrök. A rendőrség közölte, a bíróság vasárnap elrendelte a négy férfi letartóztatását.

forrás: MTI

 

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?