Pályázat felfüggesztése

Jászberény Város Polgármestereként tájékoztatom Önöket, hogy a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésében meghatározott feladat- és hatáskörömben eljárva, a Jászberény Városi Önkormányzat 2020. évi költségvetési előirányzatainak megállapításáról szóló 2/2020. (II. 13.) önkormányzati rendelet 13/A. § (1) bekezdése alapján 2020. április 29. napján egyes költségvetési kiadási előirányzatok, köztük a „Társasház homlokzat felújítási pályázati keret” megnevezésű céltartalék zárolását rendeltem el a koronavírus járvány okozta veszélyhelyzet miatti költségvetési kiadásokat korlátozó intézkedésekről szóló 52/2020. (IV. 29.) polgármesteri határozatban.

A fentiek alapján a 23/2020. (III. 12.) Városfejlesztési Bizottsági határozattal elfogadott „Társasház homlokzat felújítási pályázat 2020” című pályázatot felfüggesztem.

A felfüggesztés napjától kezdődően – a felfüggesztés időtartama alatt – pályázatok benyújtására nincs lehetőség. A pályázattal kapcsolatos egyéb változásokról, így a felfüggesztés megszüntetéséről, valamint a benyújtási határidőről a Jászberény város honlapján és a Jászkürt Újságban tájékoztatást adok.

Budai Lóránt
polgármester

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?