Művészek is segítik a járvány elleni küzdelmet

A Jövőkép Alkotók Egyesülete lehetőségei szerint 50.000 Forint felajánlásával kívánja segíteni Jászberény Város koronavírus elleni védekezését.

Az egyesület licitre bocsátja alkotó tagjainak több művét, melyekből a befolyt összeg további 75%-át szintén átutalja a városnak a vírus elleni küzdelem céljával létrehozott adományszámlára.

Az Egyesület a megvásárolt művek 25%-át az adott festmény/grafika alkotójának ajánlja fel, tekintettel arra, hogy a jelen helyzet nagyban sújtja az előadó- és alkotóművészek legtöbbjét is, akik rendezvényeken, színpadokon, kiállítóterekben tudnak leginkább közvetlenül, élő módon a közönség előtt megmutatkozni.

A műveket a Jövőkép Alkotók Egyesülete Facebook oldalán vehetik szemügyre (www.facebook.com/JovokepAlkotok) és lehetőségeik szerint megosztással, licitálással, vásárlással segíthetnek, hogy többet adhassanak a művészek.

A licit menetéről: Licitálni az Egyesület Facebook oldalán található, a műveket bemutató fényképalbum alatt, nyilvános hozzászólásban lehet. Az album közvetlenül ezen a linken érhető el:https://www.facebook.com/pg/JovokepAlkotok/photos/?tab=album&album_id=2279842975643387

Az adott mű sorszámát és az összeget elegendő beírni, de fontos, hogy ez az album kezdő képe (melyen mind a 10 mű látható) alatti hozzászólásban történjen. A művek az album további fotóin nagyobb méretben is megtekinthetők, adataik ott is olvashatók.

A licit 2020. április 30. csütörtök 15.00 óráig tart! A licit nyerteseivel, annak lezárása után külön felveszik a kapcsolatot, hogy mikor és hol vehetik át a képeket, illetve milyen fizetési módot választanak. Amennyiben a licitáló nem rendelkezik Facebook profillal, de felajánlást tenne valamelyik műre, kérik, hogy válasz e-mailben jelezzék számukra és az oldalon névvel együtt megjelenítik az ajánlatát.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?