Kreatív alkotópályázat

A „Helyet!” Alapítvány EFOP pályázat keretében egy aktív, mozgatható közösségi teret hoz létre, alakít ki. Az erre a célra rendelkezésre álló kisbusz különböző érdekes programelemekkel tud majd megjelenni a város és a kistérség településeinek rendezvényein, és egyben egyedi találkozóhelyet is kínálni a fiataloknak.

A mobil közösségi tér külső arculatának, hangulati elemeinek megalkotására, egyedi megjelenésének megtervezésére kreatív design pályázatot hirdet a „Helyet!” Alapítvány, Eszelj ki merészet és pingáld vagányra! címmel. Mindezek mellett szeretnének a különleges közösségi térnek egy, az érkezését jelző dallamot, figyelemfelhívó hangot is megtalálni.

Mindezekhez várjuk lelkes fiatal és idősebb gondolkodók, ötletelők, műkedvelő design-erek, amatőr művészek, grafikusok jelentkezését!

A feladat egy Ford Tranzit mikrobusz külsejének egyedi megjelenést, arculatot megteremtő dekorálásának tervezése, továbbá egy egyedi dallam megalkotása vagy megtalálása az érkezést jelző szignálhoz. A két területre egymástól függetlenül is lehet alkotásokat benyújtani!

A pályázat aktivitása önálló online felületen zajlik, népszerűsítése és kommunikációja a közösségi médiában történik. A legjobb pályaművek közül a szakmai zsűri választja ki a győztes munkát. A zsűritagok a beérkezett pályamunkákat egységes pontrendszer alapján bírálják el, innen kerül kiválasztásra a nyertes. Ezen felül a közönség véleménye, a közzétett pályamunkák közösségi népszerűsége alapján kerül kiválasztásra 1 – 1 fő díjazott. Megnyerhető jutalmak a design kategóriában Samsung Galaxy Tab, jelző hang tárgykörben JBL Chrage 3 hangszóró.

A pályaművek beküldési határideje április 27., eredményhirdetés május 6-án. Részletes információk a pályázatról kiírás a „Helyet!” Alapítvány közösségi oldalán létrehozott eseményben, Eszelj ki merészet és pingáld vagányra! cím alatt találhatók.

Elő a remek ötletekkel, alkotásra fel!

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?