Társasházhomlokzat-felújítási pályázat 2020.

A Jászberény Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési Bizottsága társasház homlokzat felújítási pályázatot hirdet.

A támogatás célja, hogy a Jászberény város közigazgatási területén található, a társasházi Alapító Okiratban osztatlan társasházi közös tulajdonban lévőként meghatározott társasházak, lakásszövetkezeti lakóépületek homlokzatának, külső szerkezeteinek felújítását elősegítse.

A pályázatra elkülönített, rendelkezésre álló összeg: 2020. évre bruttó 10.000.000 Ft.

Pályázatonként maximum bruttó 5.000.000 Ft támogatás igényelhető. A támogatás mértéke az elszámolható költségek legfeljebb 50%-a.

Támogatható felújítások, tevékenységek – elszámolható költségek: Utólagos hőszigetelés; homlokzati nyílászárók cseréje; homlokzati felület színezése; homlokzat felületképzésének megváltoztatása; erkélyek, függő folyosók felújítása; tető héjazat csere; bádogos szerkezetek felújítása; cseréje.

A pályázatra jogosultak köréről, a támogatási feltételekről, a támogatás formájáról, odaítélésének feltételeiről, a pályázat tartalmáról, a támogatás folyósításának feltételeiről; a pályázatok benyújtásáról a részletes pályázati kiírásban olvashatnak a www.jaszbereny.hu honlapon. Ugyanott a pályázati adatlap és mellékletei is letölthetőek, illetve személyesen átvehetők a Városfejlesztési Irodán.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. június 1. (hétfő) 12 óráig.

A pályázat benyújtásának helye: Jászberényi Polgármesteri Hivatal, 5100 Jászberény, Lehel vezér tér 18. 43. sz. iroda. A pályázat elbírálásának határideje: a pályázat benyújtását követő maximum 45 napon belül. Indokolt esetben egy alkalommal maximum 30 nappal meghosszabbítható. A hiánypótlásra rendelkezésre álló idő: 10 munkanap.

A Városfejlesztési Bizottság döntéséről a pályázók levélben értesülnek.

Pályázattal kapcsolatos felvilágosítást a Városfejlesztési Iroda ad (telefon: 505-784)

Ügyfélfogadási idő: H, K, P.: 8.00 – 11.30, Sze: 8.00 – 11.30, 13.00 – 16.00 óráig.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?