Üdv mindenkinek!

Sámsonnak hívnak és szeretnék nektek bemutatkozni. Elnézést kérek, hogy nem alkalomhoz illő a megjelenésem, de a fotós nem szólt, hogy ma fognak bemutatni a Nagyközönségnek.

Decemberben születtem az Állatkert ázsiai kiskarmú vidrapárjának első csemetéjeként. Szüleim hónapokon keresztül féltő gonddal óvtak, még a gondozóink elől is ügyesen elrejtettek, amíg nagyon kicsi voltam! Aggodalmuk érthető volt, hiszen ők sem ismerik egymást túl régóta, ezért sok volt a közös tanulnivaló a gyermeknevelés terén is.

Anya, Júlia már évek óta a Jászberényi Állat- és Növénykert lakója, apa, Rómeó viszont csak július óta él itt. Érkezésének az Állatkert dolgozói is nagyon örültek, hiszen anya régóta várt már egy új párra. Anya öröme volt azonban a legnagyobb az érkezés első percétől fogva, hatalmas lelkesedéssel fogadta új társát. Apa is csak az első napokban volt kissé félénk, aztán mindenki legnagyobb meglepetésére december 17-én megszülettem én.

Ha velem is szeretnétek találkozni, legyetek türelmesek és gyakran keressétek fel a kifutónkat, hiszen egyelőre még kicsit bátortalan vagyok. Etetés előtt azonban biztosan én is előbújok és a medencénél türelmetlenül várom a finom falatokat.

Jászberényi Állat- és Növénykert

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?