Családi nap a pénzügyi tudatosság jegyében

Az OTP Fáy András Alapítvány pénzügyi kultúrafejlesztő programjának részeként március 8-án, vasárnap délután ingyenes családi programot szerveztek Jászberényben is, a pénzügyi tudatosság jegyében.

Az idei évben a Délkelet-magyarországi régió hat helyszínére látogatnak el a szervezők, hogy szélesítsék a társadalom pénzügyi-, gazdasági és gazdálkodási ismereteit. Városunkba vasárnap látogattak el, ahol a high-tech és egyéb játékok mellett a legnagyobb érdeklődés Suzy, Pápai Joci és Kasza Tibi koncertjeit övezte.

Az ingyenes családi napok mellett oktatási intézményekbe is ellátogatnak, hogy játékosan, egyedi módszerekkel ismertessék meg a tanulókat, pedagógusokat alapvető pénzügyi fogalmakkal, illetve az alapítvány OK Oktatási Központjaival. A trénercsapat munkatársai a szórakoztatva tanítást helyezik előtérbe, így a tudás mellett élményt is szerezve a gyerekeknek.

Az OTP Fáy András Alapítvány a fiatalok esélyteremtésével foglakozik, kiemelten az általános- és középiskolás tanulók pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási ismeretinek bővítésével. Az Alapítvány finanszírozója az OTP Bank, azonban a kuratóriumi munkában független szakértők, közéleti szereplők vesznek részt.

Gergely Csilla

Gergely Csilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?