Sok a sérült a focistáknál

Igen nehéz feladat vár Német Gyulára, a jászberényi FC NB III-as labdarúgócsapatának vezetőedzőjére, hiszen szinte a fél csapat sérültek listájára került.

Mint ismert, Szanyi Krisztián még az őszön, a többiek – Ágoston Kristóf, Drávucz Milán, Balogh Bálint és Ludasi Martin – az idei felkészülés alatt szenvedtek sérülést, így nem csoda, hogy a hét közepén, hazai felkészülési mérkőzésen Gyöngyös ellen 3-1-es vereséget szenvedtek. Ez annak is betudható, hogy Borbás Martin váll-, Borics Levente pedig bokasérülést szenvedett meccs közben. Gyöngyös ellen: Miski – Micskó, Palcsó, Papp P., Borbás – Süttő – Szemere, Szöllősi, László, Pálinkás – Borics, összeállításban kezdtek, majd Csutorka, Kónya, Szabó T., Nagy Sz., Kurunczi és Kovács B. kapott még lehetőséget.

Szombaton Taksonyban lépett pályára a Csutorka – Micskó, Papp P., Szabó T., László (Kovács B.) – Süttő (Kurunczi) – Szemere, Szöllősi, Kurunczi (Kónya), Nagy Sz. – Pálinkás, összeállítású csapat, ahol a hazaiak nyertek 4-1 arányban. A bemelegítésnél Palcsó Martin is megsérült, így nem lépett pályára, Süttő Attila pedig az utolsó perben került a maródiak listájára. Lapzártánk után, február 26-án, szerdán Monor ellen zárul a felkészülési sorozat, a bajnokság pedig március 8-án, vasárnap kezdődik, amikor a JFC a DVTK II. vendége lesz.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?