Berényi siker a Jász Kupán

A Jászberényi SE gyorskorcsolya szakosztálya immár 4. alkalommal rendezett Jász Kupa néven nemzetközi gyorskorcsolya versenyt február 15-én és 16-án.

A nemzetközi versenyt ezúttal is kétnaposra tervezték, ami meg is felelt a várakozásnak, hiszen a szombat reggeli technikai értekezleten kiderült, hogy 165 fő adta le nevezését. A hazai klubok szinte teljes létszámmal jelen voltak, emellett Csehország, Ukrajna, Szlovákia, Románia, Szerbia és Bulgária is képviseltette magát. Továbbá az lepte meg igazán a szervezőket, hogy egy ausztrál kislány is jelezte részvételét, sőt a jövő évi versenyre már öt fővel jelentkeztek be. Természetesen szurkolókból sem volt hiány, létszámuk meghaladta a háromszázat. A szülői „gárda” ezúttal is kitett magáért. A támogatók általi felajánlásokból két napon keresztül látták vendégül a megjelenteket. Hat korcsoportban zajlott az egyéni verseny, de emellett természetesen váltóversenyt is rendeztek, ezzel zárult a sportrendezvény.

– Edző szemmel egy jó felmérő verseny volt a junior OB előtt – nyilatkozta Belovai József, a JSE szakedzője, a verseny főrendezője. Bizonyára nem véletlenül tette ezt a kijelentést a tanár úr, mert tanítványai igazán jól szerepeltek. A nem hivatalos csapatversenyt megnyerték, de ami a lényeg: 9 arany-, 6 ezüst, és 3 bronzérmet tartottak itthon Jászberényben. A dobogósok névsora:

1. helyezett: György Míra, Árpás Dominik, Gazsi Noémi, Tóth Tamás Olivér, Major Dominik, Shönborn Melinda, Taczman Máté és Zsigó Máté. Valamint a Major Dominik, Kiss Kende, Taczman Máté alkotta fiúváltó.
2. helyezett: Szűcs Janka, Marinka Tóth Anna, Balázs Levente, Zsigó Bence és a – Tóth Tamás Olivér, György Benedek és Balázs Benedek – fiúváltó, valamint a Schönborn Melinda, Redler Aisa és Szőcs Nikolett leányváltó.
3. helyezett: Balázs Benedek, Pető Bendegúz és Szőcs Mónika Nikolett.

Az eredményhirdetésen 1-3 helyezett versenyzők érmet, a többiek emléklapot kaptak. Továbbá minden versenyző, edző és bíró tárgyjutalomban részesült.

***

Köszönjük Támogatóinknak  a IV. Jász Kupa megrendezéséhez  nyújtott segítséget!

OTP Bank; Fortaco Zrt.; Káta CNC Kft.; Szabó Attila; Mézes Szilvia; Darázs Keverő Kft.; Prohuman 2004 Kft.; JVV Zrt; Pócs János; Trió Rádió; Jászsági Térségi Televízió; A Hajta Sajtja-kézműves sajtok; Gál családi gazdaság; Hunskate; Jász-Plasztik Kft.; Téba Tüzép; Pöttöm Világ Bababolt; Tac-Auto 2001 Kft.; MetLife; Túri Pince Jászberény; United Security Service Kft.; Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium; Havrilla Róbert Pék Jászjákóhalma; Muhari Orsolya és családja; Velkei Zöldséges; Kövér Józsefné; Ég-25 Ézsi Kft.; Innoven Catering; Jászberény Város; Aqua Lehel Kft; Jászberényi SE; Magócs Biztosításcentrum Kft.; V+F Speed Kft.; Gábor-Pack-Ker Kft.; XLase ipari lézervágógépek; OfficeMarket; Ludasi László; Bestfoto.hu; Short Track Szakosztály szülői gárdája.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?