Megalakult a testület

Október 21-én, hétfőn az új képviselő-testület tagjai átvették megbízóleveiket , október 25-én, pénteken megtartották alakuló ülésüket. Az ünnepélyes eskütételt követően megkezdték a 2019-2024 közötti önkormányzati munkálatukat.

Az október 13-i szavazás eredménye szerint ünnepélyes keretek között, 21-én vették át megbízóleveleiket a kilenc tagú képviselő-testület tagjai. Az alakuló ülésen egy emelkedett lelkületű ceremónián esküt tettek a képviselők, illetve Farkas Ferenc megválasztott polgármester a Magyarországhoz és a magyar alaptörvényhez való hűségükre. Az SZMSZ elfogadását követően a testület megválasztotta a bizottsági tagokat és elnököket. Megalkották az idei munkatervet és ifj. Pócs János személyében megválasztották a főállású alpolgármestert, Völgyi István személyében pedig a társadalmi megbízatású alpolgármestert is.

Farkas Ferenc reményét fejezte ki, hogy az új és a régi testületi tagokkal az előző évekhez hasonlóan konstruktív együttműködésben munkálkodhatnak Jászapáti fejlődése érdekében.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?