Lámpás-, töklámpás-, és madárijesztő-készítő verseny

Idén XV. alkalommal került megrendezésre a Lámpás ,töklámpás és madárijesztő készítő verseny, melyet a Jászapáti Városi Önkormányzat szervezett.

2019. október 17-én, csütörtökön 13.30 -ig lehetett leadni az elkészült pályaműveket. A gyerekek és nevelőik örömmel nyújtották át az ötletesnél ötletesebb ,szebbnél szebb alkotásokat, melyeket Pallagi Imréné, az Önálló Óvodai Intézmény vezetője, Mihályiné Faragó Éva, Király Ildikó , Ifj. Pócs János, Szabó Dénes és Tajti Miklós zsűrizett 14 órától.

Az ünnepélyes eredményhírde­tésre október 18-án ,16 órától került sor, és mivel a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt dönteni az alkotások között, így 1 első , 5 második , 12 harmadik helyezett és 4 különdíj átadására került sor.

A helyezések elbírálásában az ötletesség, a kreativitás, a természetes anyagok használatai voltak a fő szempontok. Október 17-20 között este 18:00 órától került sor a töklámpások meggyújtására, amelyben közreműködött a Jászapáti Önkéntes Tűzoltók Egyesülete, a Rácz Aladár Zeneiskola és a Jásztánc Alapítvány.

Támogatóink: Pócs János és felesége, Gazda-Farm, Jászapáti Városi Önkormányzat, Jásztánc Alapítvány, Jászapáti 2000 Mg.Zrt, Centrum Papír-Írószer, Jászapáti CBA, Önálló Óvodai Intézmény, Szabó Dénes és Szabóné Nagy Enikő, Nagy-Pál Sándor és Nagy-Pál Sándorné, Nyitrai László, Tajti Miklós, Király Ildikó, Nyitrai Ferencné, Fort-Kom Kft., FA-BAK Italkereskedelem.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?