Pihenőszoba orvosoknak

Újabb fontos beruházás valósult meg a jászberényi Szent Erzsébet Kórházban. A kórház örökös támogatóinak adományából egy korszerű orvosi szobát alakítottak ki, melyet május 10-én ünnepélyes szalagvágással avattak fel.

Péntek délelőtt ismét jótékony megmozdulás adott okot az ünneplésre a kórház titkárságán, ahol az adományozó vállalkozók képviselői, és az intézmény orvosai, dolgozói is jelen voltak.
A rövid köszöntés után, már a pihenőszoba előtt nemzetiszín szalagvágással folytatódott az esemény. A jótékonykodó vállalkozások nevével fémjelezett tábla előtt Sinkó-Káli Róbert kórházigazgató elmondta, hogy fontos méltó körülményeket teremteni az orvosok pihenésére, feltöltődésére.

Emellett nemcsak a jobb közérzetet segíti elő a pihenő helyiség, hanem a kórház színvonalát is emeli, ami reményeik szerint az orvosok itt maradását, sőt visszaérkezését eredményezi.
A szoba felavatása után mindenki szemügyre vehette a tágas szekrényekkel felszerelt, impozáns burkolatokkal, korszerű nyílászárókkal ellátott helyiségeket. A pihenő szoba külön toalett résszel, a mai kor divatjának megfelelő fürdőszobával és egy ággyal, íróasztallal, számítógéppel felszerelt részből áll, ami kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra.

Az impozáns felújításhoz a Pócs és Társa Kft., a Szatmári Kft, a Jász-Ablak Kft, a Csík Elektro 97 Bt, Dorók-Nagy Csaba egyéni vállalkozó és a Hűsítő Kft. járult hozzá.
Közös összefogással ismét sikerült fejleszteni az intézményt, amit az ünnepség végén a kórház szívélyes vendéglátással hálált meg a példamutatásban élenjáró patrónusoknak.

Szabó Lilla

Szabó Lilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?