Kortalan tehetség

A hagyományokhoz híven idén is sor került a Szent Ferenc Egyesített Szociális Intézmény Ki Mit Tud? rendezvényére március 21-én, az Ifjúsági Házban.

A programot Szabó Tamás polgármester nyitotta meg, jó versenyzést és szórakozást kívánva a jelenlévőknek. A rendezvény programjában az Intézmény ellátottjai vettek részt, így a Fogyatékkal Élők Klubjából, az Idősek klubjából illetve az Idősek Otthonából is szép számmal készültek egyéni – és csoportos tánccal, verssel, ének- valamint színdarab produkcióval.

A zsűrinek összesen huszonegy bemutatót kellett értékelnie, ami – tekintve a színvonalasra sikerült előadásokat –, nem volt könnyű feladat. Csoportos ének kategóriában az Idősek Klubja remekelt, a versmondók között Molnár Gabriella érdemelte ki az első helyezést, míg egyéni énekből Hájos Józsefné bizonyult a legjobbnak.

Egyéb kategóriában az Idősek Klubja kabaré jelenete győzte meg a bizottságot, de nagy sikere volt az otthon tagjai által színpadra vitt ülő kán kán táncnak is. Ez utóbbi csoportból érdemelte ki a Ki Mit Tud? különdíját Dudás József, aki egyedüli férfiként húzott szoknyát és vett részt a produkcióban. A különböző kategóriák helyezettjei oklevelet kaptak, valamint minden fellépő emléklapot és ajándékcsomagot produkciója, tehetsége elismeréséül.

A Jó hangulatot a dolgozók meglepetés műsora fokozta, majd a díjkiosztás után közös tánc zárta a rendezvényt.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?