Itthon is győztünk

Április 5-én, pénteken hazai környezetben fogadtuk a balatonfüredi röplabdás lányokat, és öt nappal az előző találkozó után ismét teljesen megérdemelten győztünk 3:0-ra.

Ezúttal is bátran kezdtek a balatonfürediek, tartották a lépést, de egyenlíteni nem tudtak.(8-6). A döcögős kezdés után egyre inkább lendületbe jöttünk; tovább javult a mezőnyvédekezésünk, a Balaton-partiak pedig egyre kevésbé tudtak megálljt parancsolni a támadás-befejezéseinknek, 16-9-re elhúztunk ellenfelünktől. Mindvégig összpontosítottunk, 20-10 után pedig gyorsan behúztuk a nyitójátszmát (25-12).

Hosszú labdamenettel indult a második szett, amiben nem mi jeleskedtünk. Nyitásrontásaink is megakadályoztak bennünket abban, hogy jelentős előnyre tegyünk szert: (9-9). Menet közben egyre inkább kinyílt az olló a két gárda között (19-12). 22-16-nál szinte kézzelfogható közelségbe kerültünk a 2:0-s előnyhöz, de a vendégek roppant kiélezetté alakították az eredményt – de egyenlíteni nem tudtak. (25-22).

A harmadik szettben pillanatok alatt elléptünk ellenfelünktől 7-2-re. Továbbra sem adták fel a küzdelmet a piros-fekete mezesek, felzárkóztak (7-6) , azonban hamarosan ismét megnyugtató lett a két csapat közti különbség (15-7). A hajrához közeledve sem tudták izgalmassá tenni a mérkőzést a dunántúliak: 19-11 után már nem volt visszaút: Pintér Andrea lezárta az összecsapást (25-15). Jászberény Volleyball Team – Szent Benedek Balatonfüred Röplabda Akadémia 3:0 (12, 22, 15).

Legközelebb április 12-én (pénteken) az MTK Budapest otthonába látogatunk majd, két nappal később, vasárnap 17 órakor pedig már a Budaörsi DSE fog nálunk vendégeskedni.

Latest posts by Budai Levente (see all)

Budai Levente

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?