Slágercsokor a hölgyeknek

Nőnapi operett gálával kedveskedett a város Jászberény hölgyeinek péntek este a Lehel Film- Színházban. A színpadon Fodor Zsóka kalauzolta végig a nézőket a legnépszerűbb operett, magyar nóta, táncdal és pop slágerek világában.

Az est háziasszonyaként szereplő színésznő pajzán humorú anekdotákkal, tréfás rímekkel szórakoztatta a közönséget, míg művésztársai – Mádi Piroska, Köllő Babett, Buch Tibor szólisták, Horváth Elemér hegedűművész és Horváth Péter zongorista – a muzsika nyelvén szólították meg a nagyérdeműt. Azt est folyamán nem csupán a művészek játszottak, de a közönség is szerephez jutott.

Buch Tibor dalos megmérettetésre invitálta a publikum férfi és női tagjait, de mindemellett felszólítás nélkül is készséggel énekelték együtt, kísérték tapssal a fülbemászó dallamokat az est vendégei. Mert ki is tudna ellenállni az olyan népszerű daloknak, mint a Hajmási Péter vagy a Jaj cica? Az operett slágerek mellett helyet kaptak népdalok, sőt az Ismerős Arcok rock zenekar nótája is. Horváth Elemér virtuóz hegedűjátéka külön fejezet volt az este műsorában.

A kiváló muzsika, a népszerű slágerek, a látványos jelmezek és Fodor Zsóka pajkos előadásmódja bizonyára örömet szereztek a közönség hölgytagjainak, és az őket kísérő férfiaknak is.

Kárpáti Márta

Kárpáti Márta

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?