Díj a CO-OP Star-nak

A Magyar Franchise Szövetség idén január 31-én tartotta hagyományos éves gálaestjét, ahol átadták a 2018. évi franchise díjakat is. Az újonnan alapított „Az Év Multi-brand Franchise Átvevője” kategóriában elsőként a CO-OP Star Zrt. vehetett át díjat.

A Magyar Franchise Szövetség 13 éve alapította és ítéli oda tagjai között a legsikeresebbeknek járó elismeréseit, amelyeket minden év elején egy nagyszabású gálaesten ad át az arra érdemeseknek. Kezdetben két kategóriában – „Az Év Franchise Hálózata” és az „Év Franchise Átvevője” – osztották ki a díjakat, ám a hálózatok által bemutatott eredményeknek köszönhetően kialakult az igény a sokrétűbb megmérettetésre.

Így bővült ki évről évre a díjazási rendszer további hálózati és átvevői kategóriákkal – mondta Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára.
Az újonnan alapított „Az Év Multi-brand Franchise Átvevője” kategóriában elsőként a CO-OP Star Zrt. vehetett át díjat, amellyel a társaság a CO-OP és a Fornetti brand működtetésében elért eredményeit értékelték.

A multi-brand díj értéke annak a több mint tízéves együttműködésnek a kiteljesedése, amelynek eredményeként mára csaknem 121 CO-OP Star üzletben működik a Fornetti franchise. Az átvevői elismerés kapcsán Dr. Rédei István, a CO-OP Star elnök-vezérigazgatója úgy fogalmazott: „A COOP franchise tagjaiként egy hazai termelői és összefogott kereskedelmi munkának vagyunk a láncszemei, amely bennünket is épít. A Fornettivel, mint egy már működő franchise-al folytatott együttműködésünkkel szélesítettük pékáru kínálatunkat, de hasonló kapcsolatok kiaknázásával további termékköröket is erősíthetünk.

Ez a díj tehát azt jelenti számunkra, hogy minden hazai franchise rendszernek vannak értékei, amelyek hasznosíthatók a már meglévő tevékenység színvonalának emeléséhez.”
A másik CO-OP díjazott, a COOP Gazdasági Csoport a hálózat hatékonyságának növelése érdekében az elmúlt években végrehajtott átfogó fejlesztéseit „Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata” címmel ismerték el.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?