Felvételi tudnivalók

Február 15-ig lehet jelentkezni a 2019. szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre, ezért összegyűjtöttük a jelentkezéshez szükséges tudnivalókat.

A továbbtanulni szándékozóknak kevesebb mint egy hónapjuk maradt eldönteni, hogy melyik felsőoktatási intézményben kívánják folytatni a tanulmányaikat. A jelentkezést február 15. éjfélig adhatják le elektronikus úton, a Felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül. Ezen a felületen kell minden adatot rögzíteni, amit a regisztrálás után tehetnek meg.

A kérelem benyújtása után február 20-ig Ügyfélkapun, vagy a kinyomtatott, aláírt hitelesítő lap postára adásával hitelesíthető a jelentkezés. A felvételi eljárásról, a jelentkezési helyek megjelöléséről és pontszámításról bővebb tájékoztatást nyújt a www.felvi.hu.

Az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campusa csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító, közösségszervezés és gyógypedagógia alapképzési szakra hirdet felvételt, valamint lehet jelentkezni programtervező informatikus felsőoktatási szakképzésre is. Az intézményben feltüntetett szakok levelező és nappali tagozatra is lehetőséget biztosítanak, kivéve a gyógypedagógia képzés, amely csak levelező munkarendben indul.

2019. szeptembertől szociálpedagógia mesterképzéssel bővül a képzési paletta, melyre az idei felvételi eljárásban már lehet jelentkezni.

A Campus január 23-án 10 órakor nyitja meg kapuit, amikor bizonyos szakokra való jelentkezéshez elő alkalmassági vizsgán is részt vehetnek a leendő hallgatók. Érdemes a nyílt nap keretében megismerni az egyetem képzési kínálatát, tapasztalatot szerezni az intézmény hallgatóitól és informálódni az oktatóktól.

Bővebb információ a Jászberényi Campus honlapján érhető el:
https://jaszbereny.uni-eszterhazy.hu/hu

Ha a rajtról írunk, említsük meg a célt is: a ponthatárokat és a felvételi eredményeket várhatóan július 24-én hirdetik ki.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?