Jubileumi fitnesz gála

Szombat este a Bercsényi úti Sportcsarnokban rendezte meg szokásos, év végi gálaműsorát a húsz éve működő Dance Fitness Sport Egyesület.

A zsúfolásig megtelt lelátókon, illetve,a pálya szélén szülők, barátok,,rokonok valamint a város képviseletében Nagy András, a Humán Erőforrás Bizottság elnöke tekintette meg az egész éves munka legjavából összeállított mintegy két órás Show-műsort. Elöljáróban nekik, a nézőtéren helyet foglalóknak köszönte meg az egyesület az egész éves támogatást, amelynek nyomán lehetővé váltak az edzések, az országos és nemzetközi versenyek, amelyekről számos szép eredménnyel tértek haza versenyzőink.

Többek között ezekből a gyakorlatokból láthattunk válogatást az este folyamán, illetve készültek kifejezetten erre az alkalomra is koreográfiák. Az ünnep pillanatait megragadva több versenyző ekkor kapta meg az egész éves kemény munkával kiérdemelt díjakat, valamint néhányuk nyakába most került versenyzői érem is. Kereszthidi Gabriella alapító, vezetőedző sem maradt meglepetés nélkül. A már több mint évtizedes egyesületben eltöltött évekkel rendelkező sportolók ajándék- funky koreográfiával lepték meg mesterüket. Az egyesület húsz esztendejét óriás torta elfogyasztásával ünnepelték edzők és tanítványok. A kalóriák miatt nekik biztos nem kell izgulni, bőven lesz alkalmuk ledolgozni a következő évben is.

Kárpáti Márta

Kárpáti Márta

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?