Gólyabál a Campuson

November 16-án került megrendezésre az Eszterházy Károly Egyetem Jászberényi Campus Gólyabálja.

Idén harmadik alkalommal várta az új hallgatókat a Jászberényi Campus Gólyabál, amely évről évre színvonalasabb rendezvénnyé növi ki magát. Dr. Bujdosó Zoltán rektorhelyettes megnyitó szavai után Motolai Anna Dóra, a Jászberényi Campus Hallgatói Önkormányzat elnöke tekintett vissza az elmúlt két év szépségeire és nehézségeire, azt kívánva, hogy az új hallgatókra is legalább ennyi élmény és esemény várjon.
A beszédek után a gólyák táncra perdültek. Sikert arató produkciójuk koreográfiáját Galcsik Gréta másodéves hallgató tanította be. Ezt követően az „eszterházys” hagyományokhoz kapcsolódva a jászberényi Campuson is rókává avatták a gólyákat, akik így teljes jogú egyetemi polgárokká váltak.

Az este további részében Martin Glare gondoskodott a jó hangulatról, 23 órától pedig az Abonyi Mulatós Zenekar vette át a stafétát. A szervezők nagy örömére a bálon az egri és a gyöngyösi Campus is szép létszámban képviseltette magát, így elmondható, hogy – bár csak kicsiben –, Jászberényben is összegyetemi gólyabált rendeztek.

Vélemény, hozzászólás?