Egy rémületes buli

Mindenszentek előestéjén egy rémisztően jó buli volt a Lehel Film-Színház galériáján. Ezen a szellemes éjszakán az Experience zenekar és Dj Fáczán teremtettek fergeteges hangulatot a javarészt „haláli” jelmezekbe bújt népes vendégseregnek.

Ha a halloween szó hallatán neked is a töklámpa, boszorkányok, kísértetek ugranak be, tulajdonképpen megragadtad az ünnep lényegét, hiszen az angolszász hagyomány szerint ez a szellemek, a kísértetek, a bizarr és rejtélyes dolgok éjszakája, egyben ideális időpont egy kis mókázásra!

Nem volt ez másképpen a Lehel Film-Színház már hagyományosnak nevezhető partiján sem.

Az elején még csak lassan szálingóztak a többnyire kifestett, rémisztő jelmezeket öltő, harmincas-, negyvenes éveiket taposó résztvevők. Fél tizenegy táján már zsúfolásig telt a galéria, minden asztalt körülültek, a bárpultnál hosszan kígyózott a sor. Remek arcok gyűlhettek végre össze, hiszen jó ideje nem volt itt zenei esemény, a megszokott klubkoncertek is még váratnak magukra.

A közönséget Fáczán Ervin melegítette a keverőpult mögött mixelve a zenéket, majd utána következett az igazi őrület. Színpadra szökkent az Experience csapata, kiegészülve a billentyűknél Berec Zsolttal, a Jászkerület Nonprofit Kft. muzikális ügyvezetőjével. A tömeg pillanatokon belül elkapta a hangulatot, a szomszéd településről érkezett banda hihetetlen energiával robbantott, és nyomta a legismertebb magyar előadók sikernótáit. A fiúknak, és az egy szem énekes hölgynek semmi más nem kellett, csak hangszerek és mikrofon, hogy korlátlan bulit csináljanak. Nem is hagyták kihűlni a hangfalakat, így velük együtt lelkesen lüktettek a parketten táncolók csapatai. Beleizzadt a buliba a zenekar és mindenki, aki ropta, de megérte. A hálás közönség vastapssal köszönte meg az együttes játékát.

Lazításképpen kihirdették a legjobbnak ítélt rémisztő jelmezt, amibe ezen az estén Törökné Baksa Éva bújt, így neki járt a főnyeremény.

A fergeteges hangulat folytatódott, hiszen Ervin, a dance zenék mellett rock klasszikusok korongjait is felpakolta a lejátszóra. Az igazi vérpezsdítő dallamokra hajnalig folyt a tánc és a remek rém bulinak csak a kakasszó vetett véget.

Demeter Gábor
Latest posts by Demeter Gábor (see all)

Demeter Gábor

A Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója, szerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?