Kiütés a második félidőben

A múlt heti tóalmási 1-1-es döntetlen után vasárnap délelőtt Jászberény női labdarúgócsapata a pont nélkül álló Eger együttesét fogadta a győzelem reményében.

Nem bíztak semmit sem a véletlenre a hazai lányok, hiszen az első perctől a kapujukhoz szögezték ellenfelüket. Több távoli lövéssel próbálkoztak, de ezek vagy célt tévesztettek, vagy a vendégek kapusa védett olykor bravúrosan. A vendégek mindössze egyszer jutottak el komolyabban Göblyös Imola kapujáig, igaz ez a lövés majdnem szétforgácsolta a felső lécet. Gólt viszont Sipos Anikó révén a 35. percben az ezúttal sárga mezben játszó berényiek értek el, amely kissé potyaízű volt.

A második félidő elején is a vendéglátó berényieknek voltak lehetőségeik, szinte csak az egri portás tartotta meccsben csapatát remek védéseivel. Aztán közel negyedórányi játék után először Pomaházi, majd Tóth Adrienn szerzett gólt, amelyre a vendégeknek még volt egy válaszuk, de ezzel el is lőtték puskaporukat. Következett Tóth Adrienn (képünkön középen), aki megállíthatatlan volt. Tizenhárom perc alatt egymás után hatszor! vette be az Eger kapuját.

Jászberényi FC – Eger SE 9-1

Magabiztos győzelmével feljött a második helyre csapatunk, amely a következő fordulóban jövő vasárnap Nagykátára látogat.

Latest posts by Pesti József (see all)

Pesti József

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?