Bercsényi Kupa

A Bercsényi DSE már sokadjára rendezte meg a Bercsényi Kupát labdarúgás sportágban. A IV. korcsoportos fiúk versengésére öt iskola részvételével került sor, de három iskola a lány csapatát is indította a tornán.

Összesen 16 mérkőzést játszottak a fiatal labdarúgók, hatalmas csaták alakultak ki. A fiúknál a házigazda Bercsényi Iskola csapata minden ellenfelét legyőzte, legnehezebben a végül második helyen végzett Gyakorlót. A 3-5. helyért körbeverés alakult ki a Jászalsószentgyörgy, a Nagyboldogasszony és a Székely között, a gólkülönbség döntött a szentgyörgyiek javára.

A lányoknál a Gyakorló kétszer is legyőzte a Székelyt, a Bercsényi mind a négy mérkőzésén döntetlent játszott, így Gyakorló, Bercsényi, Székely sorrend alakult ki a végén. Különdíjakat is kiosztottak a tornán, a fiúknál a gólkirály Muhari Zoltán (Bercsényi), a legjobb mezőnyjátékos Palcsó Martin (Gyakorló), a legjobb kapus pedig Rácz Róbert (Nagyboldogasszony) lett. A lányoknál a gólkirályi címet Kiczkó Diána (Gyakorló), a legjobb mezőnyjátékosét Gulácsi Dzsenifer (Székely) kapta, míg a legjobb kapus címét Csáki Lilla (Bercsényi) nyerte.

Vélemény, hozzászólás?