Az amerikai focicsapat is befejezte az idényt

A nyár kezdetére városunk felnőtt amerikai focicsapata is lejátszotta utolsó mérkőzését és ezzel befejeződött számukra az idei küzdelemsorozat.

A zárómeccsen a Miskolc Steelers II. számú csapata látogatott Jászberénybe. A vendégek a berényiek előtt helyezkedtek el a tabellán, ugyanolyan fiatal kerettel és ugyanolyan 0-5-ös (győztes-vesztes) meccsaránnyal. Az első negyedben sikerült egy TD-t csinálniuk a berényi srácoknak. Kádár Gergely futott irányító posztról 6 pontért, majd Sándor Dávid Márk extrája volt sikeres, 7-0. A második negyed ugyanezt a kombinációt hozta. Három labdát is szerzett a hazai védelem az első félidőben.

A második játékrészben is a Wolverines gárdája dominált, azaz folytatták jó szériájukat. Kádár kiosztott egy 6 pontost Tóth Áronnak, ami extrasikerrel párosult. Majd ismét Kádár percei következtek, aki kettőt is futott. Egyik extrát berúgták, az utolsónál pedig a 2 pontos kísérletet választották, amivel Tóth Zalán állította be a végeredményt egy sikeres extrával. Jászberény Wolverines – Miskolc Steelers II. 36-0
Igy a táblázaton a Berény megelőzte a miskolci gárdát. Ezzel a felnőtt szezon véget is ért, de az utánpótlás felkészülése folytatódik. Nyári táborok után a junior csapatokon a sor, akik szeptemberben kezdik meg a küzdelemsorozatot. Természetesen a berényi amerikai focicsapathoz továbbra is csatlakozhatnak a 15-19 év közötti fiatalok. Jelentkezni, a csapat közösségi oldalán lehet.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?