Változások a röplabdacsapatnál

Alig fejeződött be a női röplabda bajnokság, máris napvilágot látott, hogy a bajnokságban negyedik helyen végzett Jászberényi RK csapatának játékoskeretében változás állt be.

Bejelentette távozását: Bleicher Nóra, (volt csapatkapitány) Borsos Lili, Bertók Bettina, valamint Miklai Zsanett is más klubnál kívánja pályafutását folytatni. Viszont két jászberényi nevelésű, meghatározó játékos Pintér Andrea és Lékó Lilla továbbra is városunk röplabdacsapatában játszik. Sőt, mindketten meghívást kaptak a magyar válogatott keretbe is.

A fehérorosz Alina Adamenya is elköszönt a JRK-tól, viszont érkezett helyette egy nagyon tehetséges fiatal feladó Békéscsabáról Petrenkó Brigitta személyében. Ő szintén helyet kapott a Jan De Brandt belga szövetségi kapitány huszonhárom fős magyar válogatott keretében. Brigitta és természetesen a JRK vezetésének nagy örömére, még egy játékos érkezett a Viharsarokból, Petőváry Panni. Ő 20 esztendős (átló poszton), és szintén bajnokként és Magyar Kupa-ezüstérmesként érkezik Jászberénybe. Természetesen a röplabdacsapat játékoskerete napról napra változhat, bővülhet, mert – mint az előző szezonban is – a JRK vezetése arra törekszik, hogy minél hamarabb kialakuljon egy ütőképes játékoskeret. Izgalmas nyár elé nézünk…

(Archív fotó)

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?