Két mérkőzés, hat pont

Mozgalmas hétvége várt a Jászberényi FC női focistáira a Pest megyei 3/4 pályás labdarúgó bajnokság Keleti csoportjában.

Először a 15. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolták pénteken este a fővárosban, ahol a Pénzügyőr SE gárdája volt a vendéglátó. A hazaiak szereztek vezetést, de a berényi lányok végül is Sipos Anikó, Horváth Zsuzsanna és Tóth Adrienn góljaival 3-1 arányban diadalmaskodtak, a jó erőkből álló harmadik helyezett otthonában.

Nem sok idejük maradt a pihenésre, hiszen vasárnap délelőtt Gyöngyös csapatát fogadták a „kis műfüves” pályán. Az előjelek sajnos nem a legjobbak voltak, ugyanis különböző okok miatt több rutinos, meghatározó játékosára sem számíthatott a piros mezes alakulat. Szerencsére az őket helyettesítő U16-os korosztályú fiatalok remekül helytálltak. Sipos Anikó 10. percben elért távoli találatára az egész meccsen nem érkezett válasz, így 1-0-ás győzelmet arattak. Kiemelendő, hogy mindezt a lányok nagyot küzdve, cserejátékos nélkül érték el.

A bajnokságból még két forduló van hátra. Jövőhéten Gödre látogatnak, majd szabadnaposak lesznek. Jelenleg – egy meccsel többet játszva –, egy ponttal a Vác-Deákvár csapata előtt vezetik a mezőnyt.

Latest posts by Pesti József (see all)

Pesti József

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?