Hipp-hopp siker Üllőn

Március 24-én rendezték Üllőn a Street Dance Cup 2. fordulóját, ami országos táncverseny is volt egyben. A nívós rendezvényen Jászapátit a NSF Dance Family képviselte nagy sikerrel.

Jászapáti felnőtt csoportja a profi kategóriában, a Local Cool Kids néven induló – Pócsik Zsanett, Bója Gréta, Farkas Dominika, Oláh Melissza, Kiss Viktória, Utasi Gréta, Dósa Vivien – alkotta csapat 3. helyezést ért el. Duóban indult a jászszentandrási ikerpár, Csoszor Dorina és Csoszor Vivien, ők a serdülő kategóriában lettek első helyezettek, míg a felnőtt profi versenyszámban – szintén duóban – Pócsik Zsanett és Bója Gréta állhatott a dobogó legfelsőbb fokára. Egyéni műsorszámmal lépett a táncparkettre Bugyi Bence, aki – a felnőttek mezőnyében – bronzérmet kapott produkciójára. A versenyen indult még a Jászapáti Shotgun5 nevezetű serdülő csoport is, ők több csapatot maguk mögött hagyva az 5. helyen végeztek. Csapattagok: Nagy Enikő, Böröczki Tímea, Csoszor Dorina, Csoszor Vivien és Bugyi Bence.

Mint azt Bója Gréta a Dance Family csapatvezetője elmondta, az idén még több alkalommal megmérettetik magukat egy-egy országos szintű versenyen.

Vélemény, hozzászólás?