DVTK Kupát nyertek a hokisok

Mint arról korábban már hírt adtunk városunk mindhárom amatőr jégkorongcsapata befejezte a küzdelemsorozatot. Ám levezetésképpen a három alakulatból alakítottak egy ütőképes csapatot és részt vettek egy hokitornán.

Egy amatőr jégkorongtornát szerveztek április utolsó napján Miskolcon. A nyár elejei „jeges” rendezvényre négy csapat fogadta el a meghívást. Köztük a berényi hokisok is kaptak az alkalmon és két sorral, valamint egy kapussal utaztak el a torna színhelyére. Körmérkőzést játszott a négy alakulat, aminek úgy alakult a legvége, hogy a két veretlen társaság, azaz a jászberényiek és a rendező miskolciak játszottak utoljára. A berényi gárda megőrizte jó formáját és az utolsó összecsapást is megnyerve (4-0) övék lett a DVTK Kupa.

A kupagyőztes csapat tagjai: Kubanek Ellák (kapus), Ács Viktor, Bujdosó Gábor, Durucz Dániel, Jerkó László, Oláh Zoltán, Rácz Róbert, Szabó Zoltán, Torma Tibor, Tóth Roland és Varga Milán. Lékó László pedig a kispadról, – mint vezetőedző – segítette őket a kupa megszerzésében.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?