Az első verseny

A nemrég alakult Kolibri SE fiatal tornászlányai átestek a tűzkeresztségen, azaz túl vannak az egyesület első versenyén.

A fővárosban rendezték április 14-én a Ritmuscsapatok Országos Táncversenyét, ahol a több mint hétszáz induló között ott voltak a Borics Andrea vezette Kolibri SE versenyzői is. A résztvevők művészi tánc, látványtánc, hip-hop, akrobatikus tánc, aerodance, show tánc, disco, open és a break kategóriában mérethették meg magukat. A berényiek a látványtáncot választották, és nem vallottak szégyent első versenyükön, hiszen Juhász Nóri gyermek kategóriában az 5. helyen, míg Montvai Dorina a juniorok mezőnyében a 7. helyen fejezte be gyakorlatát. Ez egyben azt is jelentette számukra, hogy kvalifikálták magukat a Zágrábban rendezendő Európa-bajnokságra.

-Nagyon izgultunk, és féltünk, hogyan is tudnak helyt állni a lányok, hiszen eddig más sportágban versenyeztek és jeleskedtek. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, hogy sikeresen mutatkoztak be. Mindent megteszünk, hogy lányaink minél közelebb tudjanak kerülni kitűzött céljaikhoz. – nyilatkozta az egyesület elnöke Borics Andrea.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?