Fölényes győzelem

A Pest megyei női 3/4 pályás bajnokság Keleti csoportjában városunk labdarúgó csapata a Gödöllő gárdáját fogadta vasárnap délután és újabb győzelemmel rukkolt elő.

Az erős széltől támogatott vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést és az első gólszerzési lehetőséget is ők szalasztották el. Bár a JFC próbált okosan játszani, elsősorban nem az ő akaratuk érvényesült, főleg az előbb említett időjárási körülmények miatt. A 24. percben a hazai védők hibáját kihasználva a vezetést is megszerezték. Szerencsére pár perc múlva Sipos Anikó távoli, nem túl erős lövését védte a kapusuk, így 1-1-es állással fordulhattak a csapatok.

A második félidő rögtön góllal indult. Sipos Anikó ezúttal szabadrúgásból zúdította a bőrt a hálóba, 2-1. Sokáig nem örülhettek lányaink, mert ismét egy védelmi megingást követően egyenlített az ellenfél, 2-2. Innen aztán beindult a henger. Sipos Anikó két partdobása után is gólt ünnepelhetett a kilátogató közönség. Először egy vendégvédőről jutott a gólvonalon túlra a labda (öngól), majd egy lepattanót vágott be közelről Barta Karolina. Közte Pomaházi is feliratkozott a góllövők közé egy jól eltalált lövéssel, amely a jobb alsó sarokban kötött ki. A 6-2-es végeredményt az utolsó percben Tóth Adrienn állította be.

Remek második félidei teljesítményével ilyen arányban is megérdemelten nyert a hazai csapat és vezeti a tabellát az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Vác-Deákvár előtt. Jövő vasárnap Valkó otthonában lehet a pontok számát gyarapítani.

Latest posts by Pesti József (see all)

Pesti József

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?