Jobbikos sajtótájékoztató

Sajtótájékoztatót tartott, március 26-án Budai Lóránt, a Jobbik jászsági országgyűlési képviselő jelöltje Bercsényi úti irodájában „Aki az MSZP-re szavaz, az Orbánra szavaz!” címmel.

A sajtótájékoztató témája: Karácsony Gergely néhány nappal ezelőtt tett kijelentése volt, mely szerint amennyiben nem szerez többséget a Fidesz, akkor ő továbbra is Orbán Viktort szeretné ügyvezető miniszterelnöknek látni a parlamentben.

Az MSZP és szövetségese a DK nem akar kormányváltást, ez tisztán látszik, egy-egy frakciót szeretnének néhány képviselői hellyel, ezt eddig is tudtuk. – jelentette ki Budai.

Szerinte, ha megnézzük a 2010-es választási eredményeket, már akkor látszott, hogy az emberek többsége kormányváltást akar. A Jobbik az egyik olyan erő ma Magyarországon, aki képes leváltani a Fideszt! Van hozzá elszántsága, hite, támogatottsága, egysége, és van programja.

A Jobbik nyitott a baloldali szavazók felé és a néppártosodással elérte, hogy ma már az MSZP és DK szimpatizánsai, választói szemében is, – egy friss adat szerint, – a Jobbik a második erő. A választókerületben a legesélyesebb ellenzéki jelöltnek személyét és a Jobbikot nevezte. A választóknak azt az üzenetet fogalmazta meg, hogy minden egyes leadott voks, amit a Jobbikra adnak a kormányváltást erősíti. Minden más szavazat, csak Orbán kormányát támogatja – zárta sajtótájékoztatóját Budai Lóránt.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?