Apartmanház a város szívében

Régi probléma városunkban, hogy igen kevés megfelelő minőségű és színvonalú szálláshelyet találnak az idelátogatók, legyenek azok turisztikai célból vagy cégekhez, üzleti ügyekben érkezők. Ebben a kérdésben egy jelentős, hiánypótló fejlesztés első lépését sikerült megtenni a River Apartmanház kialakításával, létrehozásával.

A beruházást végző Szatmári cégcsoport is évekig szembesült a ténnyel, hogy nincs egyszerű dolga annak, aki Jászberényben szeretne megszállni, vagy ha üzleti partnerei számára komfortos, nyugodt szállást szeretne foglalni. Kézenfekvő megoldásként kínálkozott egy saját szálláshely kialakítása. További megerősítést nyert a terv abból, hogy a szállás tökéletesen illeszkedne a város szívében található műemléképület, a Börtönudvar már meglévő, működő részeihez, a River Bistróhoz és az ott található fitnesztermekben kínált szolgáltatásokhoz.

A valamikori börtön épületének egy még kihasználatlan, üresen álló része ideális helynek bizonyult több kényelmes szoba és közösségi tér kialakításához. A tervezést gyors megvalósítás követte. A River Apartmanház megalkotásával és elmúlt év novemberében történt megnyitásával egy modern, csendes, családias, kis szálloda létesült az ódon falak között, ami rendelkezik minden elvárható kényelmi szolgáltatással.

A szálláshely 17 férőhelyet kínál 6 szobában, melyekben zuhanyzókabinos fürdőszoba található és kábeltelevízió, valamint wi-fi is a szolgáltatás része. A közösségi terekben kialakított konyhát és mosási lehetőséget is kínáló helyiségeket modern eszközökkel, háztartási gépekkel szerelték fel. A Börtönudvarban található River Bistró előzetes egyeztetés után lehetőséget kínál bőséges reggeli, ebéd, vacsora elfogyasztására.

A város központjában jól megközelíthetően helyezkedik el az apartmanház, a közelben kulturális, szabadidős és vásárlási lehetőségeket kínálva. Nem egyszerűen egy új szálloda létesült, hanem egy hiánypótló fejlesztés első lépését tették meg Jászberény turizmusa szempontjából az építők. A cégcsoport további lépésekkel halad újabb célja felé. Az egykori Gondozóház helyén épülő hotel a szállásadás újabb, magasabb fokozatát fogja képviselni.

Demeter Gábor
Latest posts by Demeter Gábor (see all)

Demeter Gábor

A Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója, szerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?