Új sportegyesület alakult

Jászberény egyébként sem kicsi sportpalettája egy újabb taggal bővült. Borics Andrea és Kollár Anita megalakították a Kolibri SE-t.

– Sportegyesületünk célja, hogy a térségben élő gyerekek és felnőttek mindennapjaiba becsempésszük a sportot, és ez egy idő után általános életformává váljon számukra. A Kolibri SE nem egyetlenegy sportágra épül. Jelen pillanatban a tánc és a művészi torna van napirenden, de a táncban benne van a balett, színpadi tánc, látvány- és a showtánc. Szeptemberben pedig bekapcsolódik a fit-kid is, ami a tánc, az akrobatika és a gimnasztika ötvözete – újságolta örömmel Borics Andrea az egyesület elnöke február 2-án tartott nyílt edzésükön, ahová sok szülő is elkísérte csemetéjét.

Edzéseiket egyelőre lányok látogatják, de az egyesület vezetése nagyon szívesen látna soraiban fiúkat is. Mindkét nemet ötéves kortól 13-14 évesekig. Sőt felnőtteknek is tudnak mozgási lehetőséget biztosítani egy külön teremben, ahol Borics Andrea irányítása mellett kapcsolódhatnának ki a napi munka fáradalmaiból.

Képzett edzők is rendelkezésre állnak. A tornászok edzéseit Fábián Nikolett (volt szertornász), a táncosokét pedig Kollár Anita (volt versenytáncos) irányítja. Az ősszel bekapcsolódó fit-kid edző pedig Dömökné Farkas Krisztina lesz.

Edzéseiket a Ferencesek terén lévő sportcsarnokban tartják minden hétfőn és pénteken.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?