Mindkét hokicsapat győzött

Január 28-án, vasárnap este játszotta soron következő bajnoki mérkőzését az Amatőr Hoki Liga I. osztályában a Warriors Jászberény a Szigeti Bikák ellen.

Az előző derbihez hasonlóan egy gyors Guba találattal indult a mérkőzés, akinek megint sikerült mesterhármast elérnie – ami ekkor még –, csak egy döntetlenre volt elegendő, hiszen a vendégek is négyszer mattolták a harcosok kapusát. Tehát egy igazi „hullámvasút” volt a hokimeccs, vezetés itt is, ott is. Az utolsó öt percben aztán, egy fokozattal feljebb kapcsolt a berényi legénység. Békefi gyönyörű gólja már előjele volt a végső győzelemnek. Szűk egyperccel később pedig Szántay szezonbéli 7. találata be is biztosította azt.

Warriors Jászberény – Szigeti Bikák 6-4

Ez a siker egyben azt is jelenti, hogy újra a Warriors nevével kezdődik a táblázat a Liga I. osztályában.

– Ismét sikerült idegölő mérkőzést vívnunk aktuális ellenfelünkkel. Jó lenne már leszoknunk erről, de mint mondani szokás, nem kell megmagyarázni a győzelmet. Végre elmondható rólunk, hogy meg tudunk fordítani egy-egy találkozót és a vasárnap esti összecsapáson is nevünkhöz méltóan nagyot küzdöttünk. Köszönjük a biztatást szurkolóinknak, örülünk, hogy a Jászberény HC-vel közösen hibátlanra hoztuk ezt a jászberényi hoki hétvégét – mondta el Baranyi Ferenc, a hokicsapat játékosa.

Az OB2-es felnőtt jégkorongbajnokságban a Jászberény HC (lenti képünk) visszavágott a Zalaegerszegen elszenvedett vereségért: Jászberény HC – Egerszegi Titánok 5-3.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?