Bemutatták a Fidesz megyei jelöltjeit

Bemutatták a Fidesz-KDNP jelöltjeit a párt szolnoki irodájában múlt héten, szerdán. Jász-Nagykun-Szolnok megyében négy fideszes országgyűlési képviselő-jelölt indul, közülük ketten először mérettetnek meg.

Szalai Ferenc a Magyar Polgári Szövetség szolnoki elnöke köszöntötte a képviselőket, majd megköszönte az elmúlt évek munkáját.

Az idei választáson új jelöltnek számít Kállai Mária megyei kormánymegbízott, aki dr. Bene Ildikó helyett indul. A hármas körzetben Kovács Sándor a megyei közgyűlés jelenlegi elnöke startolt, ő Fazekas Sándor képviselői munkáját vinné tovább.

Aktuális pozíciójáért indul Boldog István Kunszentmárton képviselője és Pócs János a Jászság országgyűlési képviselője. Szalai Ferenc kiemelte, hogy a Jászság ereje országos szinten is mérhető, hiszen töretlenül fejlődik és erősödik. „Aki ha kell tűzzel, vassal, de harcol azért, hogy ez a térség felemelkedjen.” – ezekkel a szavakkal jellemezte Pócs János képviselőt a Fidesz Magyar Polgári Szövetség szolnoki elnöke.

Pócs János elmondta, hogy még koránt sem értek az út végére, félúton pedig nem lehet megállni. Ezért kérnék mindenki támogatását, hogy a kormánnyal, a megyével együtt tovább tudjanak lépni a megkezdett úton.

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?