Országos döntőben a jászberényi floorballosok

Még novemberben a Jászberényben rendezett megyei döntőn eldőlt, hogy a Szent István Sport Ált. Iskola és Gimnázium, valamint a Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola képviselheti városunkat az országos elődöntőben.

Az országos elődöntő egyik színhelye Baja volt a volt december 18-án, ahol több korcsoport mérte össze tudását. A kora hajnali kelés úgy tűnik nem viselte meg egyik jászberényi iskola csapatát sem, hiszen ezúttal is nagyszerűen szerepeltek. Közülük a Szöllősiné Kárpáti Ágnes vezette team érte el a legjobb eredményt, hiszen a III. korcsoportban ők végeztek az élen. A győztes csapatot: Bagi Ádám, Taczman Hunor, Csányi Kristóf, Ivanics Máté, Balog Zsombor és Magyar Barnabás alkotta.

Ugyanebben a kategóriában 2. helyezett lett az: Orosz Balázs, Görbe Balázs, Nagy Zoltán, Sárközi Gergő, Ludasi Bálint és Rózsavölgyi Martin összetételű Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola együttese. Felkészítőjük: Ilonka Zsuzsanna volt.

Szöllősiné Kárpáti Ágnes másik együttese is remekelt, ők szintén a 2. helyen végeztek a II.kcs-ban. Az ezüstérmet:Csányi Kristóf, Mustó Gergő, Bojtos Levente, Lukáts Zsombor, Bagi Zétény és Sipos Máté–harcolta ki.

Az országos diákolimpiát Komáromban rendezik január 21-22-én, ahol – az elért eredmények alapján – mind a három jászberényi együttes rész vesz majd.

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?