Tornacsarnokavató Jászfelsőszentgyörgyön

Alig több mint egy éve tették le az alapkövét, idén november 9-én pedig át is adták Jászfelsőszentgyörgy korszerű tornacsarnokát a Szent György Általános Iskola udvarán.

A testnevelés órákat immár Jászfelsőszentgyörgyön is jól felszerelt tornateremben tarthatják a Szent György Általános Iskolában. A 736 négyzetméter alapterületű és több mint 7 méter belmagasságú létesítmény teljes felszereltségével a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program részeként valósult meg több mint 250 millió forintból. A november 9-i ünnepélyes megnyitón dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Pócs János országgyűlési képviselő, Zelenai Tibor Károlyné polgármester, valamint Horváthné Sziliczei Mónika iskolaigazgató vágták át a nemzetiszín szalagot.

Az új épületben a kispályás labdajátékokra alkalmas tornaterem mellett szertárak, öltözők és mellékhelyiségek is helyet kaptak bútorzattal és sportfelszerelésekkel. A testnevelés órákon túl a község lakói előtt is nyitva áll az épület tömegsport- és egyéb rendezvények helyszíneként.

Gergely Csilla

Gergely Csilla

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?