Nem bírtak Putnokkal

A Magyar Kupából való kiesés után, új szakvezetővel, Arany Lászlóval utazott el városunk labdarúgó csapata a Putnok elleni mérkőzésre.

A vendéglátók futballpályája még mindig felújítás alatt van így továbbra is „albérletben”, Sajóvölgye Sportcentrumban játszották a mérkőzést. Jól indult a JFC számára az összecsapás, hiszen 10 perc elteltével Nagy Richárdnak volt egy nagy helyzete, ám 23-25 méterről való emelése alacsonyra sikeredett és a vendéglátók kapusa „lehúzta”. A félidő végéig aztán már kiegyenlített volt a mérkőzés tükrözve, hogy a két alakulat egypontnyi különbséggel foglalta el a helyét a táblázaton a mérkőzés előtt. A szünet után aztán beerősítettek a putnokiak és nem sokkal a kezdés után átfutottak rajtuk – mivel nem volt „ütköző embere” csapatunknak – és máris zörgött Miski hálója. Védelmi hiba előzte meg a második találatukat is, amit elfutás után oldalról íveltek be és a jókor érkező középpályásuk kettőre növelte előnyüket. Mintegy hat perc elteltével sikerült szépíteni a mieinknek, amikor egy kipattanó labdát Mile Krisztián kapásból vágott a hálóba (2-1). Később Szilágyi nagy lövését bravúrral ütötte ki a borsodiak kapusa, majd később is volt még lehetőség, de nem sikerült egalizálni az eredményt.

Putnok FC – Jászberényi FC 2-1

JFC:Miski- László, Kis B., Hevesi-Tóth, Fejes – Mile – Lukács (Háda), Tisza, Ludasi (Bálint A.), Nabil (Szilágyi N.),- Nagy R.

– Az első félidőben kerestük egymáson a fogást, amit a második játékrész elején ellenfelünk meg is talált. Ennek ellenére becsülettel küzdöttek a srácok,szépítettek is, de az egyenlítés már nem sikerült. Láttam pozitív jeleket a csapatban, így remélem, hogy a következő hazai mérkőzésengyőzelem formájában be is igazolódik. – nyilatkozta a mérkőzés után Arany László. Következik a 8. forduló, amikor – a hasonló pontszámmal rendelkező – Nyírbátor lesz a vendég a vasárnap 15 órakor kezdődő találkozón. Sorrend a 7. forduló után: 1. Monor 17, 2. Salgótarján 16, 3. ESMTK 13, 4. Balassagyarmat 12, 5. Putnok 11, 6. MTK II. 10, 7. DEAC 10, 8. Cigánd 10, 9. Gyöngyös 10, 10. Nyírbátor 9, 11 JÁSZBERÉNY 9, 12. Tiszaújváros 8,13. Tállya 5, 14. DVTK II. 5, 15. Füzesgyarmat 5, 16. Tiszafüred 5 ponttal.

(Archív fotó)

Ács Tibor

Ács Tibor

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?