Szombat esti láz

Szombatra a borús felhők beváltották ígéreteiket, de a kitartó nézők így is érdeklődve figyelték az expó színpadán zajló eseményeket.

Az esti programokat a Jászsági Hagyományőrző Egylet előadása nyitotta, melyben betekintést nyerhettünk Szűcs Mihály kalandos történeteibe és humoros nézeteltéréseibe a falubéliekkel. Mielőtt a sztárvendég megérkezett volna, Litkei Lóránd – Dj Set – pörgős dallamai igyekeztek megmelengeti a hűvösben ácsorgókat.

Kilenc órához közeledve a színpad előtti tér lassan megtelt izgatott fiatalokkal, akik mind tehetséges kedvencüket várták. Denizt nemcsak fülbemászó dalszövegei teszik inspiráló személyiséggé, hanem az az életút is, mellyel bebizonyította, egy lakótelepi kisszobából is el lehet jutni az országos ismertségig. Toplistákat vezető dalai két Fonogram díjat és hét jelölést is hoztak számára. Miután rajongói visszatapsolták, Deniz a színpad előtt folytatta koncertjét, ahol ismert dalait a fiatalokkal körbevéve, velük együtt énekelte.

Denizt a Ritmusbár második felvonása követte. Ritmoman éjszakába nyúlóan keverte a modern slágereket, színesítve egy kis afrikai konga hangzással.

Szerző:
Kazsimér Nóra

Munkatársunk

A jászberényi Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója.

Vélemény, hozzászólás?