A családokat is várja a strand

Ahol Bodnár Attila befejezte, ott Tótin Lóránt folytatja a Városüzemeltető Kft. és azon belül a Tölgyes Gyógyfürdő – Klasszik Strand sikeres működtetését.

Az elmúlt hónapban a Jászapáti Városüzemeltető Nonprofit Kft. addigi vezetője Bodnár Attila lemondott tisztségéről. Az önkormányzat képviselő-testülete pályázat útján keresett új vezetőt. A meghallgatásokat követően Tótin Lóránt került kiválasztásra és kapott megbízást az ügyvezetői feladatokra. Mint lapunknak elmondta: a Városüzemeltető tevékenysége összetett, de számára nem ismeretlen területeket foglal magában. Ez, illetve a városvezetés elkötelezettsége a strand fejlesztése mellett, keltette fel komolyan az érdeklődését, hogy pályázzon a pozícióra.

Mivel nyár van és strandidő néhány kérdés erejéig a Tölgyesre helyeztük a hangsúlyt. A strand fejlesztésére már létezik kész stratégia, felhasználja?
Az ügyvezetői pályázat elnyerésekor már előkészítve állt az a stratégia, amely szerintem is sok tekintetben jól hasznosítható. Új irányt, fejlődési vonalat jelöl ki. Így ennek mentén újul meg például az online marketing, és több apró változtatással is kedveskedünk a hozzánk érkező vendégeknek. A Tölgyes legnagyobb erénye vendégeink szerint a nagy vízfelület mellett a családias, közvetlen, baráti hangulat. Tehát ezt mindenáron meg kell őrizni, és ha szükséges meg kell erősíteni!

Vannak egyéb tervei a strandszezonra?
Az idei nyáron tervezzük hétvégenként, alkalomszerűen kísérőprogramok szervezését, hogy a strandolást, fürdőzést színesebbé tegyük. A nyugdíjas törzsközönség mellett a családokat is visszavárjuk, szeretnénk újra ide csábítani, akár gyerekprogramokkal, kisebb újdonságokkal. Bár egyelőre korlátozottak a lehetőségek, de fontosnak tartom az adódó kisebb-nagyobb pályázati lehetőségek kihasználását, hogy minél jobb, különlegesebb strandos-vizes élményben legyen része vendégeinknek. A Kft. feladatai közül most csak a Tölgyes szempontjából emelném ki a jászapáti vásárt, mely becslésünk szerint 8-12 ezer látogatót vonzhat 50 km-es körzetből, így a strand marketingjének egyik fontos elemévé kell tenni a jövőben. A teljesség igénye nélkül beszéltem eddig a Tölgyes Gyógyfürdő – Klasszik Strand jövőbeli lehetőségeiről, de a későbbi sikerek legfontosabb elemét a végére hagytam. Kollégáimmal együtt mindnyájan hiszünk abban, hogy a vendégek megelégedésére és legnagyobb örömére tudjuk elvégezni munkánkat! Jó nyarat, jó strandolást kívánok mindenkinek!

Tótin Lóránt, Zempléni, sátoraljaújhelyi születésű, az ottani református gimnázium speciális angol tagozatán érettségizett. Debrecenben szerzett történelem szakos tanári diplomát. Cegléden 2006-ig a kollégiumban és a gimnáziumban tanárkodott, ezt követően került az önkormányzati világba. Négy évig alpolgármesterként főként az oktatási, művelődési, egészségügyi, szociális és sport területek átszervezése, majd irányítása volt a feladata. 2010-től 2013-ig kabinetvezetőként segítette a ceglédi polgármester munkáját. 2013-tól 2017-ig volt a Ceglédi Termálfürdő Kft. ügyvezetője.

Demeter Gábor
Latest posts by Demeter Gábor (see all)

Demeter Gábor

A Jászkürt Újság és a BerényCafé újságírója, szerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?